Szolgáltatásaink

Nemcsak az általunk forgalmazott termékek előnyeivel igyekszünk a nyílászárók és építőanyagok beszerzésével kapcsolatos döntését megkönnyíteni, hanem a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásainkkal is.

Részletesebb tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken, mi pedig az igényeinek megfelelő megoldásokat fogjuk megtalálni.


Minőség - Megbízhatóság - Magas szolgáltatási színvonal - 1996 óta

Díjtalan nyílászáró árajánlat készítés

Nyílászáró és építőanyag árajánlat készítés

Árajánlatot készítünk a megadott és egyeztetett adatok alapján a Kft. által forgalmazott nyílászárókra, építőanyagokra és a hozzájuk tartozó járulékos költségekre.

Díjtalan tetőfedő anyagmennyiség számítás

Díjtalan tetőfedő anyagmennyiség számítás

Tetőfedőanyag és ereszcsatorna szükséglet számítása az építési engedélyezési vagy kiviteli tervek alapján, amennyiben a választott terméket a TOMM Kft. forgalmazza.

Nyílászáró és árnyékoló felmérés

Nyílászárók és árnyékolók helyszíni felmérése

Cégünk vállalja a nyílászárók gyártásához szükséges méretek felmérését. A szolgáltatás a nyílászárók megrendelése esetén díjtalan, egyéb esetben 15.000 Ft + ÁFA, melyet a Kft. az előleg befizetésekor visszatérít.

Nyílászáró és árnyékoló beépítés

Nyílászárók és árnyékolók beépítése

A TOMM Kft. vállalja a nyílászárók és árnyékolók beépítését. Díja minden esetben a nyílászáró árajánlat alapján, egyedi számítás szerint történik.

Építőanyagok helyszínre szállítása

Építőanyagok építési helyre szállításának szervezése

Az építőanyagoknál felsorolt termékek megrendelése esetén – gyártói szállítás hiányában – azok építési helyre történő szállításának megszervezése.

Építészeti, belsőépítészeti tervezés, szaktanácsadás

Építészeti, belsőépítészeti tervezés, szaktanácsadás

Lakó- és középületek építészeti és szakági terveinek elkészítése. Belsőépítészeti szaktanácsadás és tervek készítése felméréssel, művezetéssel.