Hírek

Construma 2019

2019-04-01 15:48:23
Construma 2019
Idén ápr. 3-7. között rendezik meg a Hungexpo területén a legnagyobb hazai építőipari szakkiállítást.
Látogasson el nyílászáró partnerünk, a Rábaablak standjára, ahol megtalálhatóak lesznek a TOMM Kft. munkatársai is.   (A épület, 205/C stand).

Mindenképpen érdemes ellátogatni a vásárra, hiszen ilyenkor számos alkalom nyílik a nyílászárók megismerésére és a műszaki egyeztetésekre. A Rábaablak pedig egy új bejárati ajtó típussal is készül!

A vásárt követően látogasson el Nyílászáró Szalonunkba (1139 Bp., Teve u. 12-14.), ahol a Construma után is megtekintheti a Rábaablak termékeket.


A TOMM Kft. ügyvezetője a Tervcafé-n

2017-03-29 14:25:04
A TOMM Kft. ügyvezetője a Tervcafé-n

Akár építkezik, akár felújít, a Tervcafé-ra mindenképpen érdemes ellátogatnia. A rendezvény során, minden hónapban egyszer építészekkel, gépészekkel, villamosmérnökökkel, lakberendezőkkel és olyan szakemberekkel találkozhat, akik hasznos információkat nyújtanak azokon a szakterületeken, amelyek döntően befolyásolhatják az építkezés és felújítás sikeres és minél zökkenőmentesebb lebonyolítását.

Az esemény egyik nyílászáró szakértőjével - a TOMM Kft-től - Csordás Magdival is minden hónapban találkozhat, amelynek során a beruházásoknak - pénzügyileg és időgazdálkodásilag is - igen jelentős részét képező területén próbálunk minden érdeklődőnek segíteni.
A helyszín: Ypsilon Café (1143 Budapest, Stefánia út 1.) A belépési díj mindössze 1 000 Ft, de az első alkalom továbbra is díjtalan.

Az időpontot minden alkalom előtt frissítjük. Aktuális: 2019. jún. 12., szerda 17 órától. Amint ismerjük a következő alkalom időpontját, természetesen közöljük.

További információk: http://www.epitemahazam.hu/tervcafe/